DSC 0111 Large

 

V nedeljo, 9. oktobra 2016, smo se ob 10.00 uri zbrali pri sv. maši v naši župnijski cerkvi sv. Antona, ki je bila posebej namenjena starejšim in bolnim iz naše župnije.

Ob maševanju našega g. župnika Tineta in sodelovanju sodelavk Župnijske KARITAS ter starejših, smo imeli priložnost zakramenta spovedi, bolniškega maziljenja in Rešnjega Telesa . Letos smo naše sodelovanje pri sv. maši združili s skavti, ki so s svojo prisotnostjo in mladostno svežino dodali prav posebno radost, zato smo še bolj veseli, da ste se maše udeležili v tako velikem številu.

Po sveti maši smo slavje nadaljevali v župnišču. Za prešerno vzdušje so z lepo slovensko pesmijo poskrbeli pevci Janez Triler, France Sluga, France Čufar in France Tušek, ki jih vsi poznamo, saj prepevajo v različnih pevskih sestavih, skupaj pa so Kvartet Obzorje. Z veseljem smo poslušali njihovo ubrano petje in z njimi tudi zapeli. Ob odličnem kosilu smo ob pogovoru in prisrčnem druženju preživeli kar nekaj prijetnih uric. Zraven smo se posladkali še s pecivom, ki so ga napekle pridne gospodinje.

Za vse nas je bilo to srečanje nekaj lepega. Zato vas že sedaj vabimo, da se odzovete našemu vabilu v Občestvu prihodnje leto! Lepo povabljeni!

Nasvidenje naslednje leto!

Mateja Tušek
Tajnica ŽK Železniki

 

Fotografije si lahko ogledate v galeriji SREČANJE STAREJŠIH, foto: Roman Megušar

Go to top