2019 srecanje starejsih

 

V nedeljo, 6. oktobra 2019, smo se ob 10.00 uri zbrali pri sv. maši, namenjeni starejšim upokojencem in bolnim iz naše župnije. V naši župnijski cerkvi sv. Antona Puščavnika v Železnikih smo ob maševanju našega g. kaplana Tineta Povirka in sodelovanju sodelavk Župnijske KARITAS, starejših in domačega pevskega zbora, imeli priložnost prejeti zakrament spovedi, bolniškega maziljenja in Rešnjega telesa. Veliko se nas je zbralo pri sv. maši.

Po sveti maši smo srečanje nadaljevali s kosilom in druženjem v župnišču. Letos nas je pred kosilom s citrami razveselila ga. Anica Habjan iz Studena. Radi smo ji prisluhnili in zraven mrmrali znane melodije. Kosilo je bilo odlično. Po kosilu smo klepetali, poslušali recitacije in peli Marijine pesmi. Da smo se tudi posladkali, gre zahvala pridnim gospodinjam, ki so nam spekle pecivo in piškote.

Fotografije si lahko ogledate v galeriji; foto: Janez Tolar

 

Zgodaj popoldne smo se zadovoljni in veseli razšli. Udeležence vabimo, da se srečanja udeležite tudi naslednje leto ter upamo, da se pridružite še »novi«. Lepo nam bo!

Vabljeni!

Mateja Tušek
Tajnica ŽK Železniki

Go to top