Mt 20 4

»Tudi tem je rekel: ›Pojdite tudi vi v vinograd, in kar je prav, vam bom dal‹« (Mt 20,4)
https://www.biblia360.com/en/matthew-20

Oznanila

D,ZL:  Hvala za darove, ki ste jih pri pušici darovali za kristjane v Sveti deželi.
Ž10:    Danes okviru Čipkarskih dni obhajamo mašo za klekljarice in turistične delavce.

Slavilna molitev mladih

Slavilna molitev mladih bo v sredo, 23. 9., po maši ob 19.30 v cerkvi v Železnikih. Ob 18.30 je v župnišču v učilnici vaja za vse sodelujoče. Lepo povabljeni!

Duhovne vaje pred sv. birmo

Od 25. do 27. septembra bodo na Bledu potekale duhovne vaje pred birmo za birmance iz vseh treh župnij. Naše birmance, njihove botre in družine podprimo z molitvijo.

Slomškova nedelja

Prihodnjo – Slomškovo nedeljo, 27. 9., bo ob začetku novega pastoralnega leta pri vseh mašah blagoslov otrok, dijakov, študentov, staršev, vzgojiteljev ter njihovih šolskih, študijskih in veroučnih potrebščin.

Molitev

Ob koncu maše skupaj zmolimo k Svetemu Duhu v pripravi birmo.

Pridi, Sveti Duh, napolni srca svojih vernih in vžgi v njih ogenj svoje ljubezni. Pošlji svojega Duha in prerojeni bomo. In prenovil boš obličje zemlje.
Molimo. Bog, naš Oče, Sveti Duh nas razsvetljuje in uči. Naj nam pomaga, da bomo v življenju spoznali, kaj je prav, in vselej radi sprejemali njegove spodbude. Po Kristusu, našem Gospodu. Amen.

Priporočimo se tudi in Devici Mariji:  
Pod tvoje varstvo pribežimo, o sveta božja Porodnica, ne zavrzi naših prošenj v naših potrebah, temveč reši nas vselej vseh nevarnosti, o častitljiva in blagoslovljena Devica, naša gospa, naša srednica, naša besednica! S svojim Sinom nas spravi, svojemu Sinu nas priporoči, svojemu Sinu nas izroči!
Prosi za nas, sveta božja Porodnica.  Da postanemo vredni obljub Kristusovih.

Go to top